ATG пистолет
Бестселър

ATG пистолет

Пистолет за нанасяне на ATG двустранно лепилни ленти с широчина на ролата 6мм, 9мм, 12мм и 19мм или на лепилни точки на роли от 1500 бр. При нанасяне на ленти пистолетът автоматично навива лайнера, така че адхезивът остава готов за лепене. Отговаря на високите изисквания за ергономичност и качество. Изработен за 3М.

Универсалното приложение се дължи на еднаквата сърцевина на ролите, която приляга плътно в пистолета и осигурява прецизно нанасяне без приплъзване. Работата е изключително лесна и приятна. Използването на пистолета спестява време за отлепяне на лайнера, който се навива на рола в пистолета, която лесно можете да изхвърлите след приключване на работа.

При работа с лепилни точки:
Сложете ролата и съгласно приложената схема в упътването прекарайте лайнера през ролките. Натиснете спусъка на пистолета и нанесете желаното количество лепилни точки или желаната дъжина лепилна лента. Независимо дали желаете да нанесете единична точка или няколко точки и в двата случая ще го направите с огромна лекота.

Забележка: При работа с лепилни ленти пистолетът нанася само адхезивния слой без да оставя защитния лайнер върху повърхността!

Произход: Германия

Продуктът се предлага без изискване за минимално количество
Продуктът е на склад