Лепилни ленти

Двустранно лепилните ленти са един от водещите ни артикули, които поддържаме на склад в различни размери и видове.

В тази секция ще се постараем да предоставим обобщена информация за различните продукти в тази категория.

Стандартни лепилни ленти

_MG_4805

Стандартните лепилни ленти, които предлагаме са внос от Германия. Заложили сме на лепилни ленти с хартиен лайнер, който лесно подлежи на късане при ръчна работа и акрилен адхезив, който не се разтяга и лесно се нанася. Тези ленти се работят на ръка или със специализиран пистолет, а отскоро поддържаме на склад и версия за машинно нанасяне с по-голям метраж /250М или 500 М/. Стандартните роли за ръчна работа са с дължина от 50М, с бял хартиен лайнер и с дебелина на лепилния слой и лайнера от 100 микрона. Този вид лепилни ленти можете да закупите в следните размери: 4 мм, 6мм, 9 мм, 12 мм, 15 мм, 19 мм, 25 мм, 30 мм, 40 мм, 50 мм.

Същите лепилни ленти се предлагат и във версия с лепилен слой от 150 микрона за по-трудни приложения. Във версията от 150 микрона лентите се предлагат с широчина 6 мм, 9 мм,12 мм, 15 мм, 19 мм, 25 мм, 30 мм, 40 мм, 50 мм, 75 мм, 100 мм, 150мм, 210 мм и 300 м.

hp tapehp tape 1

Двустранно лепилни ленти High performance

tissueTapeRoll

Неизбежно във вашата работа сте се сблъсквали със специфични за лепене повърхности като например UV лак или ламинати, книговезко плато, кожа, винил и други материали, изискващи по-стабилно и здраво скрепване. Именно за тези цели ние подбрахме нашите по-специални ленти, осигуряващи ви здраво захващане дори на трудни за лепене повърхности. С нашите колеги от Essentra се спряхме на два основни вида ленти: за ламинати и за лепене върху  UV лак.

Лентите ни за ламинат се предлагат в размери от 6мм, 9 мм, 12 мм, 15 мм, и 19 мм. Те се отличават със своята усъвършенствана адхезивна формула и по-дебел лепилен слой. Едновременно с това те са подходящи за работа на ръка, тъй като лепилния слой е на акрилна основа и се къса лесно. Те се предлагат с хартиен лайнер в жълто-кафяв цвят. Към момента поддържаме тези ленти единствено във вариант на роли по 50 М. Тъй като всяка наша поръчка се изработва индивидуално в завода във Великобритания на производителя, то ние имаме възможност да внесем и роли с широчини, които са предназначение за вашите индивидуални нужди.

В полиграфията UV лакът е често използван, но навярно сте запознати, че такива повърхности се лепят много трудно посредством стандартни лепилни ленти. За целта се използват лепила, но това крие редица неудобства, свързани със спецификата на самите продукти. Агресивната формула на лепилните ленти за лак прониква бързо под самото лаково покритие и навлиза в дълбочина в хартията като по този начин осигурява здрави скрепване на повърхностите. Този вид ленти се предлагат с бял хартиен лайнер на роли по 50М. Към момента поддържаме на склад лентите за лак на широчина на ролата от 9 мм.

Двустранно лепилни ленти Fingerlift 

fingerliftfingerlift 1

Fingerlift лепилните ленти се използват масово при изработката на пощенски пликове и акциденция. Те са специфични с това, че лайнерът е по-широк от размера на лепилния слой, което позволява той лесно да бъде премахнат без излишно усилие. Лепилният слой е тънък, но здрав, на акрилна основа. Лайнерът е хартиен, а дължината на ролите, които ние предлагаме на склад може да бъде на 50 м или на 250 и 500 М. За ваше удобство поддържаме всички масово използвани размери: 6 мм с 12 мм лайнер, 10 мм с 15 мм лайнер, 12 мм с 18 мм лайнер и 18 мм с 24 мм лайнер.