Как да поръчам

Общи условия за продажба:

 

1. Поръчка на стоките:

Клиентът може да направи поръчка на e-mail адрес: office@getina.net като ясно опише вида и тиража на желаните изделия, данни за фактура, точен адрес за получаване и контакт с телефон и име. Клиентът може също така да направи своята поръчка след консултация със служителите на Гетина ЕООД на посочените в контакти телефони. За изпълнение се приемат поръчки на стойност над 20 лв без ддс. При поръчки под 20 лв се начислява такса обработка на стойност 5 лв без ддс.

2. Заявка на куриер и обработка на поръчките:

Клиентът може да заяви доставката на поръчаните от него продукти да стане с куриерска фирма, която той предпочита, с която работи или има сключен договор. Всички заявени поръчки до 13:00 часа се обработват в същия ден. Всички поръчки, получени след този час се обработват в същия ден само при физическа възможност или директно се прехвърлят за  следващия ден, тъй като направените поръчки към дадена куриерска фирма се обработват в рамките на два часа след заявка.

3. Условия за доставка на стоки, неналични на склад:

  • стандартна доставка от Европа: 5 работни дни
  • стандартна доставка на стока, чиято специфика налага спедиция на пале – 10 дни
  • бърза доставка от Европа със самолет: 1 или 2 работни дни в зависимост от часа на постъпване на заявката.

Забележка: при желание от страна на клиента за бърза доставка със самолет, към цената се начислява допълнителната стойност на услугата. Гетина ЕООД не поема тази добавена стойност.

4. Условия за плащане:

Получаване на стоката се извършва след банков превод по издадена проформа фактура, срещу което доставчика издава данъчна фактура, освен в случаите на сключен двустранен договор, в който са упоменати други условия. Плащането може да се осъществи и в брой – на място в офиса на доставчика и с наложен платеж при доставка с куриер. В този случай фактурата е с приложен касов бон.

5. Ценообразуване:

В  цените към клиента не се включва транспорт до офиса на клиента. В зависимост от договорените условия при възлагане на поръчка Гетина ЕООД предлага следните възможности:

  • доставка с куриер на територията на страната: обикновена или бърза услуга
  • клиента може лично да вземе поръчаните продукти от офис на Гетина ЕООД

Всички цени, които се оферират към клиентите са без ДДС. Гетина ЕООД е регистрирано по ДДС юридическо лице и задължително начислява ДДС към крайната фактура на клиента.

6. Ценови отстъпки:

Нашата ценова ценова листа включва цени към корпоративни клиенти и рекламни агенции с генерирани отстъпки.
При запитване за големи количества от даден продукт се изготвят индивидуални ценови оферти със съответните отстъпки и условия за доставка.

7. Количества:

При някои от продуктите има минимални количества за поръчка и срок за изработка, който е различен в зависимост от типа на продукта.

8. Произход:

Всички продукти са от водещи европейски производители и доставчици, с доказан произход и гаранция за високо качество. Гетина ЕООД предоставя съответните документи за безопасност на продуктите при изискване от страна на клиента, където това е приложимо. Работим с фирми в Германия, Холандия, Великобритания и Италия.