06Юли
2018

Алуминиеви снап рамки

Най-новото в нашата продуктова гама са снап-рамки от алуминий, предназначени за стенен монтаж. Поддържаме размери А5, А4 и А3, а по-големите варианти могат да са при вас до няколко дни от склада ни в Германия. Разгледайте и останалите ни предложения в секцията POS продукти.

Още новини

Изработихме рекламен мини клипборд с бележки за писане, които можете да използвате върху всяка една метална повърхност или върху хладилника в офиса или у дома.

Убедени е ненадминатото качество на продуктите на световния производител 3М, ние се спряхме именно на тази лента при нашето производство. След направените тестове при нас, решихме, че и нашите клиенти трябва да се възползват от този продукт на българския пазар. Вече на склад при нас - този продукт е достъпен и за вас. Поддържаме го в различни широчини на склад, а цените са повече от приемливи.

Двустранно лепилната лента на 3М е с прозрачен полиестерен носител и РР лайнер. Лепилният слой е изключително силен и агресивен. Предлага се на роли по 50 М, като шпулата е 76 мм.

подобрено качество на материалите при производството на уоблери