04Sep
2023

Нови метални клипборди

Изработихме рекламен мини клипборд с бележки за писане, които можете да използвате върху всяка една метална повърхност или върху хладилника в офиса или у дома. Използвали сме изцяло наши продукти, като delux мини серията клипборди гравирахме с любезното съдействие на нашите приятели от Голдън Фючър https://baby-bouquet.com/%D0%93%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1… . На гърба на клипборда се доверихме на нашите самозалепващи магнитни ленти, а изделието занитихме с нашите преси и нитове, които също предлагаме за вас. Опаковката с хедър и евро отвор отново е от нашата продуктова гама и е налична при нас на склад. В едно сме сигурни - няма да спрем до тук и ще продължим да се развиваме. Очаквайте ни скоро с още нови идеи, разработени създадени специално за вас.

Още новини

Убедени е ненадминатото качество на продуктите на световния производител 3М, ние се спряхме именно на тази лента при нашето производство. След направените тестове при нас, решихме, че и нашите клиенти трябва да се възползват от този продукт на българския пазар. Вече на склад при нас - този продукт е достъпен и за вас. Поддържаме го в различни широчини на склад, а цените са повече от приемливи.

Двустранно лепилната лента на 3М е с прозрачен полиестерен носител и РР лайнер. Лепилният слой е изключително силен и агресивен. Предлага се на роли по 50 М, като шпулата е 76 мм.

подобрено качество на материалите при производството на уоблери

Запознахте ли се с нашите нови инфо дисплеи? Предлагат се в серия Basic и LUX. Предназначени за изображение с формат А4 и А3. Гъвкавата система позволява да промените лесно ориентацията от портрет в лендскейп визия.

Изключително здрави и с атрактивен външен вид, те ще внесат допълнителен акцент във вашия интериор.

Свържете се с нас за оферта и ще се изненадате приятно от достъпната цена на продукта и неговото високо качество.

Поддържаме на склад различни варианти.