Нашата мисия

Гетина ЕООД е с основен предмет на дейност предлагане на продукти и решения за полиграфическата, опаковъчната и рекламната индустрии.

В стремежа ни да отговорим на все по-високите изисквания на пазара и водени от желанието да бъдем различни, за нашите клиенти сме избрали да представим няколко водещи европейски производители на адхезиви, продукти за довършителни дейности и POS продукти. Залагаме едновременно на доказано качество, разумна цена и коректност. Ангажиментът, който сме поели пред Вас, е да се постараем да представим последните иновации в областта на адхезивните решения, интересни способи за закрепване на CD дискове и разнообразие от POS продукти с различно приложение.

Започвайки само с един единствен продукт в началото на нашето създаване, към този момент на склад разполагаме с над 1000 решения. Постоянно развиваме и разширяваме своята продуктова гама, разчитайки на нашите дългогодишни и опитни партньори в Европа. Заедно с тях успяхме да затвърдим позициите си на един от водещите доставчици на суровини и продукти за полиграфичната и рекламна индустрия. Растем и се развиваме съвместно, за да сме още по-успешни и да за удовлетворим  в още по-голяма степен вашите очаквания за разнообразие и високо качество.

Част от нашата продуктова палитра: двустранно лепилни ленти, лепилни ленти за пликове и торби, лепилни точки, опаковъчни ленти, двустранно лепилна монтажна пяна, скрепителни елементи като болтове и халки за менюта, 3D подложки, затварящи етикети, самозалепващи джобове, джобове за менюта и баджове, неодимови магнити, метални рингове, клипборд механизми, ринг механизми, нитове за автоматично полагане, CD холдери, холдери за стоп реклама, холдери за пишещи средства, кутии за календари и визитки, снап рамки, банер холдери с магнитна основа и още много POS решения. Не пропускайте да се запознаете и с предлаганите от нас ластици на рола – кръгли и плоски, ластици на килограм, метални верижки на рола или форматирани на размер, лайсни за постери от PVC и алуминий, снап рамки и тротоарни стойки, вендузи от PVC.

При нас можете да закупите и многообразие от торби с цип, стоящи Pouch опаковки, торби със самозалепващ капак, ръкавно фолио, форматирана книговезка тел, бургии за хартия. Благодарение на договорите на нашите Европейски партньори от скоро предлагаме на българския пазар и различни видове лепила за ръчно и машинно полагане на фирмите Planatol и Jowat.

Гетина е доверен вносител за Българи на оригинални велкро продукти – велкро ленти с лепилен гръб, велкро ленти за шивашката индустрия, велкро овали и монети.

От няколко години сме водещ производител на PVC дръжки за уоблери, като едновременно с това предлагаме огромно разнообразие от други видове уоблери от пвц и от алуминий. При нас също така ще откриете всякакви видове продуктови окачалки Hangtabs с евро отвор, с кръгъл отвор или с кука.