24Nov
2022

Нова подобрена формула при производството на уоблери

Водени от идеята за постоянно предлагане на продукти с най-високо качество, направихме смяна на използваните материали при производството на уоблери. Познатите ви продукти вече се произвеждат с използването на най-новата разработка на 3М в областта на двустраннолепилните ленти.

Избрахме да включим в производството на уоблерите именно лента 3М GPT-020F - специално разработена за приложение върху ниско енергийни повърхности. Тя притежава супер агресивно, модифицирано акрилно лепило, с дебелина от 202 микрона, което притежава висока първоначална сила на закрепване и висок показател sheer adhesion - устойчивост на противоплъзгане.

Лентата е с повишена устойчивост на ниски и високи температури и устойчивост на влага и е подходяща дори за повърхности като стомана, алуминий, различни полимери PE, ABS, PP.

Подбраните материали за производството на уоблерите ни, са гаранция за най-високо качество на крайния продукт, който достига до нашите клиенти.

Надяваме се с тази промяна да отговорим на все по-високите изисквания на нашите клиенти по отношението на качеството на използваните материали.

Още новини

Запознахте ли се с нашите нови инфо дисплеи? Предлагат се в серия Basic и LUX. Предназначени за изображение с формат А4 и А3. Гъвкавата система позволява да промените лесно ориентацията от портрет в лендскейп визия.

Изключително здрави и с атрактивен външен вид, те ще внесат допълнителен акцент във вашия интериор.

Свържете се с нас за оферта и ще се изненадате приятно от достъпната цена на продукта и неговото високо качество.

Поддържаме на склад различни варианти.

Разширихме предлаганите от нас ценови шини. При нас освен познатите DBR шини с лепилен гръб, вече можете да закупите и НЕ и ТЕ ценови шини.

Това разширява още повече нашата продуктова гама и покрива по-голяма част от използвнаите и познати на пазара системи за рафтове.

Пълните характеристики на предлаганите продукти можете да откриете в съответната продуктова категория на следния линк: