24Nov
2022

Нова подобрена формула при производството на уоблери

Водени от идеята за постоянно предлагане на продукти с най-високо качество, направихме смяна на използваните материали при производството на уоблери. Познатите ви продукти вече се произвеждат с използването на най-новата разработка на 3М в областта на двустраннолепилните ленти.

Избрахме да включим в производството на уоблерите именно лента 3М GPT-020F - специално разработена за приложение върху ниско енергийни повърхности. Тя притежава супер агресивно, модифицирано акрилно лепило, с дебелина от 202 микрона, което притежава висока първоначална сила на закрепване и висок показател sheer adhesion - устойчивост на противоплъзгане.

Лентата е с повишена устойчивост на ниски и високи температури и устойчивост на влага и е подходяща дори за повърхности като стомана, алуминий, различни полимери PE, ABS, PP.

Подбраните материали за производството на уоблерите ни, са гаранция за най-високо качество на крайния продукт, който достига до нашите клиенти.

Надяваме се с тази промяна да отговорим на все по-високите изисквания на нашите клиенти по отношението на качеството на използваните материали.

Още новини

Изработихме рекламен мини клипборд с бележки за писане, които можете да използвате върху всяка една метална повърхност или върху хладилника в офиса или у дома.

Убедени е ненадминатото качество на продуктите на световния производител 3М, ние се спряхме именно на тази лента при нашето производство. След направените тестове при нас, решихме, че и нашите клиенти трябва да се възползват от този продукт на българския пазар. Вече на склад при нас - този продукт е достъпен и за вас. Поддържаме го в различни широчини на склад, а цените са повече от приемливи.

Двустранно лепилната лента на 3М е с прозрачен полиестерен носител и РР лайнер. Лепилният слой е изключително силен и агресивен. Предлага се на роли по 50 М, като шпулата е 76 мм.

Запознахте ли се с нашите нови инфо дисплеи? Предлагат се в серия Basic и LUX. Предназначени за изображение с формат А4 и А3. Гъвкавата система позволява да промените лесно ориентацията от портрет в лендскейп визия.

Изключително здрави и с атрактивен външен вид, те ще внесат допълнителен акцент във вашия интериор.

Свържете се с нас за оферта и ще се изненадате приятно от достъпната цена на продукта и неговото високо качество.

Поддържаме на склад различни варианти.