09Feb
2023

3М GPT-020F една от най-новите разработки на 3М

Убедени е ненадминатото качество на продуктите на световния производител 3М, ние се спряхме именно на тази лента при нашето производство. След направените тестове при нас, решихме, че и нашите клиенти трябва да се възползват от този продукт на българския пазар. Вече на склад при нас - този продукт е достъпен и за вас. Поддържаме го в различни широчини на склад, а цените са повече от приемливи.

Двустранно лепилната лента на 3М е с прозрачен полиестерен носител и РР лайнер. Лепилният слой е изключително силен и агресивен. Предлага се на роли по 50 М, като шпулата е 76 мм.

Адхезивния слой е модифициран акрил, с висока прозрачност. Дебелина на лепилния слой и носителя - 202 микрона.

3M GPT-020F е една от последните разработки на компанията 3М, като по-усилена и усъвършенстваната формула на предшественика 3М 9088. Тази лента е универсално решение, като приложението е широкоспектърно и разнообразно. Формулата на лепилния слой от модифициран акрил осигурява висока здравина и незабавно прилепване към редица повърхности, като едновременно с това има достатъчно висок shear adhesion, който е показател за ниската степен на приплъзване от повърхността. Тази лента е разработена да има висока издръжливост на ниски и високи температури и влажност на околната среда, което я прави подходяща за употреба както на закрито, така и на открито. Поради тази причина, продуктът е подходящ за използване при ниско енергийни повърхности като метали /включително стомана и алуминий/, и полимери / PE, ABS, PP/.

РР лайнер на тази универсална лента пречи за привличането и закрепването на прахови частици, с което улеснява в голяма степен автоматизираните процеси при производство на различен тип изделия.

Самата лента може да има безброй приложения от използване в полиграфическата, рекламна и опаковъчна индустрия до изработката на различни стелажи и щандове, конструкцията на конструкции за изложби, за скрепване на различни материали /листови или ролни/, за лепене на подови покрития и дори при различни печатни процеси и производство на хартия и велпапе.

Още новини

Изработихме рекламен мини клипборд с бележки за писане, които можете да използвате върху всяка една метална повърхност или върху хладилника в офиса или у дома.

подобрено качество на материалите при производството на уоблери

Запознахте ли се с нашите нови инфо дисплеи? Предлагат се в серия Basic и LUX. Предназначени за изображение с формат А4 и А3. Гъвкавата система позволява да промените лесно ориентацията от портрет в лендскейп визия.

Изключително здрави и с атрактивен външен вид, те ще внесат допълнителен акцент във вашия интериор.

Свържете се с нас за оферта и ще се изненадате приятно от достъпната цена на продукта и неговото високо качество.

Поддържаме на склад различни варианти.