Oкачалки с евро отвор
Бестселър

Oкачалки с евро отвор

Полимерните окачалки за продукти /Hang Tabs/ са познати отдавна със своите преимущества. Те ви спестяват разходи при производството на продуктовата опаковка, като с това постигате по-голяма компактност и оригиналност. Особено атрактивни са при използване върху календари. По този начин си осигурявате на практика невидимо окачване, поради прозрачността на окачалката. Не се налага разпробиване на отвор или слагане на метална капса на главата на календара.

Полимерните окачалки се предлагат в най-различни размери, с разнообразие от използвани материали и отвори. За своите клиенти сме избрали да представим най-често използваните окачалки с евро отвор, делта отвор, с кръгъл отвор и  с кука. Ние сме на разположение да извършим необходимата консултация и да ви предложим най-доброто решение.

Окачалките с евро отвор са едни от най-предпочитаните, тъй като са универсални за използване както при окачане на единични куки, така и на двойни и широки куки на регалите и стелажите.

Най-продаваните размери от този вид окачалки са: 44 мм х 36 мм и 47 мм х 50 мм, като и двете са предназначени за продукти с тегло до 250 - 300 грама.

Произход: Германия

Продуктът се предлага с изискване за минимално количество от 1 рола
Продуктът  е наличен на склад